Distributor Login

Home

Biodegradable Packaging is een enthousiast team dat u met plezier binnenhaalt in de boeiende en evoluerende wereld van 100% composteerbaar verpakkingsmateriaal!
Met Biodegradable Packaging maken we een groene sprong en een bewuste keuze in de richting van bio-afbreekbare verpakking met name in eerste instantie voor de voedingsindustrie.
Wij bieden u ecologische, trendvolle en inspirerende oplossingen om op een aangename en bewuste manier over te stappen naar het concept van de toekomst.

Om onze klanten te sensibiliseren over de voordelen van onze producten, creëren we een lifestyle waarin onze biologisch afbreekbare producten in rechtstreekse verbinding staan met natuur, gezondheid en milieu.

Naast onze standaardverpakkingen, bieden wij ook gepersonaliseerde verpakkingen op maat aan, in al hun vormen en conform uw bedrijfscultuur, het ontwerp, de creatie en het bedrukken ervan.
Onze betrouwbare kwaliteit, een concurrentiele prijs en een goede service staan bij u bij in het proces naar de overeenstemming tussen een milieuvriendelijker en doeltreffende benadering van onze verpakkingen.

Met onze expertise in vervoer en levering in België, Frankrijk en Monaco kunnen wij uw bestellingen snel leveren.